.

Afspraak maken:

Onderaan deze pagina is mijn agenda. Hier kan je je eigen afspraak inplannen.
Want wat fijn dat je samen met Mooi Rechtop wilt werken aan de beste versie van jezelf.
Je kan kiezen uit een afspraak van 1, 1 ½ of 2 uur.
Wellicht wil je liever een half uur (enkel bij een klein kind) of juist langer om meer aan te kunnen pakken. Of een keer ’s avonds. Dit kan je het beste afspreken via de mail: info@mooirechtop.nl, of via deze link.

Ook kan je een afspraak maken voor een kennismakingsafspraak van een half uur. Om te kijken of er een klik is, of reflexintegratie bij je past en of ik bij jullie past! Dat is namelijk een vereiste om te beginnen!

Dit zijn mijn werkdagen en werktijden:
Vanwege de Corona-crisis en het feit dat mijn kinderen nu niet alle dagen naar school gaan, kan ik je enkel op dinsdagen en donderdagen van 09.00 tot 14.00 ontvangen. De avonden zijn in overleg.

Dit geldt weer wanneer de crisis voorbij is!
Maandag 09.00 – 14.00
Dinsdag 09.00 – 13.30 Avond in overleg
Woensdag 09.00 – 12.00 Avond in overleg
Donderdag 09.00 – 11.00 Avond in overleg
Vrijdag 09.00 – 11.30

Kosten:

Het is natuurlijk fijn om inzicht te hebben in de kosten van de begeleiding. Reflexintegratie, visuele training, onderzoek naar uitdagingen bijvoorbeeld op school, leren leren of een combinatie van alles; voor de prijs maakt het niet uit. De tijdsduur is bepalend voor de prijs.
Misschien goed om te weten dat het mogelijk is om voor een traject te kiezen. Dan krijg je een behandeling van Mooi Rechtop er gratis bij.
Verder vind ik het erg fijn dat familie ook geïnteresseerd is en dus krijgen gezinsleden korting!

Begeleiding bij leren leren kan individueel of in kleine groepjes. Een groepje van maximaal 3 kan gewoon bij mij plaatsvinden, grotere groepen kunnen in overleg zeker ook. De prijs zal afhangen van grootte van de groep en welke training gegeven wordt. Neem hierover contact op.

Begeleiding 1 uur: 70 euro
1 1/2 uur: 100 euro
2 uur: 130 euro

Gezinskorting: 2e van het gezin 5% korting op uurprijs

Trajecten:
10x 1 uur 625,- euro
20x 1 uur 1200,- euro
10x 2 uur 1200,- euro
Trajecten zijn persoonlijk. Je betaalt voor de behandelingen vooraf en geeft daarmee aan dat je jezelf serieus neemt. Jij kiest niet voor een quick fix, maar voor een verbetering waar je tijd en energie in wilt stoppen. De afspraken kunnen tot een jaar (bij 20 keer eventueel 1 1/2 jaar) na de aankoop geboekt worden. Het fijnste werkt het om in het begin vaker te komen, en daarna de periode ertussen tot een maand op te laten lopen. Ik bewaar jouw trajectkaart en samen noteren we dat je weer geweest bent, zodat je precies weet wat je nog aan begeleiding tegoed hebt!

Begeleiding Leren Individueel 70,- euro per uur exclusief materiaal
Groepje van 3 Op aanvraag (Rond 200,- per persoon#)
Groepje groter dan 3 Op aanvraag

#) afhankelijk van welke training je wilt gaan doen.

Klik hier voor de voorwaarden.

.

Hoe bereik je Mooi Rechtop?

Aangezien ik full time moeder ben en mijn gezin net als jou als klant echte aandacht wil geven, ben ik niet 24/7 bereikbaar.
E-mailen mag altijd, een bericht inspreken ook. Ik zoek dan een moment om met aandacht de vragen te beantwoorden. Mijn streven is om dit binnen 3 dagen te doen. Mocht er echt nood aan de man zijn, zal ik mijn best zo snel als mogelijk te reageren.

Goede communicatie is een eerste voorwaarde om tot goede samenwerking en begeleiding te komen. Ik ben eerlijk. Vaak weet ik niet direct woorden te geven aan wat ik voel of zie. Dit kan daarom ook later in een email komen.
Telefoneren is niet mijn sterkste kant; ik heb mimiek en lichaamshouding nodig om goed contact te maken en te weten of ik op de juiste manier overkom. Dan weet je dit alvast!

Een uniek proces van begeleiden!

Mooi Rechtop wil iedereen begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden. Maar Mooi Rechtop is niet een probleem oplosser.
Ik fix problemen niet a la minute. Het is onderzoeken, wat zou een oorzaak kunnen zijn. Dat is puzzelen en samen het lek boven krijgen en dan werken aan nieuwe patronen. Bij de een gaat dit snel, bij de ander langzaam. Soms omdat er nog iets anders stoort, soms omdat andere paden eerst nog bewandeld moeten worden. Soms gewoon omdat het oude loslaten lastig is.

En dat proces gaat bij iedereen anders. Er is geen recept; ieder mens is uniek, iedere ontwikkeling ook, evenals de uitdagingen die er zijn.
Belangrijk is daarom om verwachtingen goed helder te hebben, samen doelen te stellen en een duidelijke beginsituatie.
Maar misschien past het beter bij jou, om er gewoon blanco in te gaan en te zien wat er gaat gebeuren!

Alles is mogelijk!

Wil je een afspraak maken?

Wil jij een afspraak maken voor overdag, dan doe je dat hieronder. Maar wellicht lukt overdag echt niet. Dan kan je mij hier bereiken voor het inplannen van een afspraak in de avond.

Nieuwsbrief:
Regelmatig plaats ik nieuwe blogs. Die lees je vast niet allemaal! En dat snap ik heel goed!
In mijn nieuwsbrief zal ik jullie de meest bijzondere delen.
Ook zal ik in mijn nieuwsbrief je laten weten of er nieuwe trajecten komen, of kortingsacties!

Wil jij de nieuwsbrief niet missen? Schrijf je dan hier in!

Laden...