Bootcamp voor leren; anders bezig zijn om het leren te stimuleren!

Wauw!

Wij gaan bootcampen!
Niet echt! Maar we gaan wel keihard aan het werk!

Ik ga je 4 weken lang meenemen in mijn andere kijk op leren, ontwikkeling en uitdagingen.
Elke week heeft een eigen thema.

Week 1 staat de ‘middenlijn’ in de spotlight!

Als je begrijpt wat het belang is van bewegen, als je weet welke bewegingen in je babytijd je brein stimuleerden, weet je ook beter welke bewegingen je nu ALSNOG kan doen!
Want je brein blijft zich ontwikkelen! Het is nooit te laat!

Elke week krijg je dus ook oefeningen die bij het thema passen. Met uitbreidingen, variaties en tips hoe je het nog effectiever, uitdagender en leuker kan maken!

Elke week is er ook ruimte om je vragen te stellen. Over je eigen situatie, over de informatie die gedeeld werd, maar ook over de oefening.

En er is ruimte om ervaringen te delen, variaties die je zelf bedacht te delen en gewoon je veilig te voelen in een groep met mensen die hetzelfde willen delen om waarschijnlijk dezelfde redenen! Dat alleen is al een heerlijk fijn warm bad!

De deuren gaan al open, voor de 4 weken gaan beginnen. Dan staan er al opwarmertjes klaar. Zoals het hoort bij een Bootcamp. Eerst beginnen met de warming up!

Bootcamp voor leren; 4 weken lang aan de slag met oefeningen en vooral ook begrijpen waarom deze zo helpend zijn voor het leren!Elke week ga ik live, dan geef ik jou de informatie, de achtergronden en de oefeningen. Als jij er live bij kan zijn, kan je je vragen direct al stellen. Maar kijk je het achteraf, kan jij je vragen ook stellen! Gewoon onder het bericht en dan kom ik er later in de week op terug! Ook weer live.

Het is dus niet belangrijk dat jij er op de Live momenten live bij bent, je kan het namelijk zo vaak terugkijken als je wilt!

En na de 4 weken, blijven we nog even bij elkaar. Voor een soort cooling down. Zo heb jij echt genoeg tijd om alle informatie te zien en te ‘herkauwen’!
Om te genieten van de verhalen en de inspiratie van de groep. Zodat we het echt samen doen!

 

Dit alles is bij elkaar een hele studiedag en kost nu maar 48 euro!
En voor de eerste 5 earlybirdies slechts de helft!

Zorg dat je je dus aanmeldt!

 

Dat kan door een email te sturen naar info@mooirechtop.nl met in het onderwerp Bootcamp voor Leren!
Maak 48 euro over naar C.A. de Koning NL86SNSB0956979270 en noteer hierbij je Facebook Naam, zodat ik je kan toevoegen aan de besloten groep op Facebook.
Je mag hier aankloppen en als ik zie dat je betaald heb, dan laat ik je binnen!

Tot dan!

 

Vrolijke groet,
Carolien