Hoera! Mooi Rechtop gaat weer open!,

Gelukkig mag ik weer klanten ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Lees dit dus goed door en probeer er ook aandacht voor te hebben!

 • Ik doe mijn best de richtlijnen na te leven. Volgens de richtlijnen hoef ik geen handschoenen, geen mondmasker en geen veiligheidsbril te gebruiken. Dit gebruik ik niet. En dit heb ik ook niet in huis.
  Mocht je het fijner vinden dat ik wel handschoenen, een bril of een mondmasker gebruik, laat dit dan weten, wie weet kunnen we samen tot een oplossing komen die voor ons beiden klopt!
 • Ik plan mijn afspraken zo, dat je geen andere klanten zult tegenkomen. Er zit minimaal een half uur tussen de afspraken in. Kom dus op tijd, maar zeker niet te vroeg.
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken; als hij gebruikt wordt, moet ik het van top tot teen schoonmaken. Dat is oke, maar niet mijn hobby! Dus als het thuis kan voor en na de tijd is dat fijn! Lukt dat niet, dan is het prima!
 • Kom zoveel mogelijk alleen, of één ouder samen met het kind. De ruimte bij mij is klein. Daarom moeten we goed samenwerken. Bij het gesprek voor ik aan de slag ga, kunnen we 1 ½ meter afstand houden. Wanneer ik aan het werk ga, zal het afstand houden niet lukken. Daarom mag je lekker in de tuin wachten! Ik hoop dat de zon schijnt. Gewoon naar huis of een boodschap doen is uiteraard ook oké!
 • Neem zo min mogelijk spullen mee, dit mag buiten blijven staan, wat bij mooi weer misschien helemaal geen probleem hoeft te zijn, maar bij slecht weer toch wat vervelend kan zijn. En raak zo min mogelijk spullen aan.
 • Ik was voor en na de afspraak mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep. Ook jij maakt je handen schoon.
 • Ales wat aangeraakt is, wordt schoongemaakt na elke behandeling.
 • Uiteraard kunnen we ook via beeldbellen een afspraak maken, wanneer het niet goed voelt om te komen!
 • Voor de afspraak is het belangrijk de volgende vragen (onderaan de pagina te vinden) goed en eerlijk door te nemen. Ik wil dat jij vrij blijft van Corona, maar uiteraard ook.
  Is er iemand thuis ziek, verkouden, is er sprake van koorts of koortsachtige verschijnselen? Zeg dan de afspraak af. Het liefst natuurlijk zo ver mogelijk van tevoren.
 • Uiteraard niezen en hoesten jij en ik in onze elleboog, het liefst in een papieren zakdoekje die daarna weggegooid wordt. En dan weer handen wassen.
 • Verder denk ik dat we alles gewoon in goed overleg zullen doen. Vind jij of je kind het niet prettig als ik bij zijn of haar hoofd werk en daardoor wat dichterbij ben, geef dit dan gewoon aan.
 • Neem zelf een hoeslaken mee en twee handdoeken die we op de massagetafel kunnen leggen!
 • Eventueel kunnen we ook de massagetafel buiten neerzetten of ik kom naar jou, waar dan wel één iemand bij aanwezig kan zijn. Wanneer dit je wensen zijn, gewoon laten weten. Dan zoeken we hier een goed moment voor!

En dan,… staat ons niets meer in de weg! Fijn idee om weer aan het werk te kunnen! En fijn je weer te kunnen ontmoeten!

Vragen die je vooraf aan jezelf (en aan je kind) kan stellen voor je naar een afspraak komt:

 1. Hebben je nu Corona, of iemand bij jullie in huis?
 2. Moet jij of iemand bij jullie thuis hoesten, kuchen of niezen?
 3. Heb jij of heeft iemand thuis koorts?
 4. Heb jij of iemand thuis last van kortademigheid?
 5. Is er sprake van thuisisolatie?

Alles nee? Fijn! Lekker zo houden en fijn langskomen!

Ergens een ja? Laten we contact hebben over hoe we een afspraak kunnen inplannen. Wellicht online, wellicht buiten,…