Mooi Rechtop biedt dit niet langer aan.
Ik laat de tekst staan zodat je weet wat er mogelijk is.
Uiteraard wil ik je graag helpen op zoek naar iemand die wel iets soortgelijks aan (zou kunnen) bieden!

Bij Mooi Rechtop werk ik voornamelijk met reflexintegratie, maar ik maak voor het leren leren gebruik van verschillende methodes, die ik ook wat uitgebreider beschreven heb. Elke methode heeft zijn sterke punten. Er is ook overlap.
Wanneer je voor begeleiding kiest bij Mooi Rechtop maken we samen de keuzes waar jij het meeste van gaat stralen! Klik hier op op de eerste button.

Ik kijk anders naar leeruitdagingen. Lees hier nog even over door als je hier klikt of op de middelste button.

Onderzoeken of je kind dyslexie of dyscalculie heeft, of er sprake is van ADHD; dat kan ik niet. Maar ik heb wel andere onderzoeken die heel veel prettige informatie geeft, voornamelijk op sterke punten die je daarna bewuster kan inzetten! Lees hier meer.

Anders kijken naar (leer)uitdagingen

Leren leren kan volgens vele methodes. Elk heeft zijn eigen sterke punten. Wil je er meer over lezen, dat kan hier. Onder andere over de Leren Leren Methode, Ik Leer Leren, maar ook nog andere methodes!

Wat is volgens mij in veel gevallen de oorzaak van (leer)uitdagingen?

En wat heeft kruipen hier dan bijvoorbeeld mee te maken?

Is je kind een beelddenker?
Hoe is de dominantie matrix?
Wat is de leervoorkeur of de leerstijl?

Er is veel mogelijk te onderzoeken waar sterke punten zitten en hoe je deze bewuster in kan zetten!