Oefenen. Eindeloos oefenen! Pfffff, … niet weer?

Jij bent er klaar mee! Het eindeloze oefenen! Het effect staat niet in verhouding tot alle moeite die jij met je zoon of dochter in stopt.
Je hebt het gevoel dat het anders moet.
Dat je op de verkeerde knopjes drukt, maar je hebt geen idee waar je het juiste knopje dan kan vinden!

Mooi Rechtop pakt de uitdaging anders aan!

Met Mooi Rechtop kijk ik naar anders naar uitdagingen zoals ADHD, dyslexie, dyscalculie, houdingsproblemen, motorische uitdagingen, stressgerelateerde klachten, autisme van hoogbegaafdheid. En de leeftijd maakt ook niet uit.
Iedereen is welkom! Van jong tot oud! Dus ook jij, jouw zoon of dochter!

Ik werk met onder andere reflexintegratie om jouw basis beter te krijgen, omdat ik geloof dat wanneer je in je ontwikkeling bewegingen niet optimaal hebt uitgevoerd je later tegen uitdagingen aanloopt. Dus wanneer je alle reflexen in je babytijd geïntegreerd hebt, dan zal ons gedrag en bewegen doelgerichter zijn! En dus ook ons leren makkelijker verlopen! En wie wil dat nu niet! Het mooie is dat je met reflexintegratie alles wat je vroeger hebt laten liggen alsnog met simpele oefeningen aan kan pakken.

Mooi Rechtop werkt met reflexintegratie

Met reflexintegratie werk ik aan die basis. Reflexintegratie werkt aan de verdere rijping van je centrale zenuwstelsel, of het herstel hiervan. Ik ben erg enthousiast over reflexintegratie omdat het aan de basis werkt en voor zoveel uitdagingen passend is.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op een informatieavond. Kijk hier voor data.
Naast informatie op de site, plaats ik regelmatig berichten op Facebook.

Ik nodig je van harte uit om samen te werken aan jouw fundament, zodat je volop kunt stralen en mooi rechtop kunt staan!

Reflexintegratie is geen snelle oplossing. En de positieve reacties komen niet op bestelling!
Maar wanneer jij kiest voor een traject met reflexintegratie is dit wat je krijgt:

– inzicht in het waarom van de uitdaging

Samen zoeken we uit welke reflexen nog actief zijn, hoe de ogen en hersenen samenwerken, wat het dominantieprofiel is en hoe stress de ontwikkeling belemmert.

– je krijgt oefeningen om de (nieuwe) zenuwverbindingen te optimaliseren

Deze oefeningen zijn altijd op maat en passen bij je uitdaging en je doelen. Zo gaan we samen aan de slag om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Lukt thuis oefenen je niet, dat is geen probleem. Waarschijnlijk zal het hele proces langer duren, maar sowieso maak je stappen!

– er komt verandering in gedrag

De veranderingen zullen veranderingen zijn in het nu, maar zeker ook voor de verre toekomst. Wanneer je je lichaam-brein systeem beter inricht zul je daar blijvend plezier van hebben!
Wat je kan verwachten is dat er meer ontspanning in je lijf komt. Maar ook komt er meer rust in je hoofd, zal je meer energie krijgen. Je zal je makkelijker gaan ontwikkelen. Daarmee groeit het zelfvertrouwen en kom je beter in je vel te zitten.

Kortom: je wordt een betere versie van jezelf!

Een sessie van 1 uur kost je 70 euro. 
Maar wanneer je een traject boekt, kies je ervoor echt te werken aan de uitdagingen, dat stimuleer ik graag! 
Een trajectkaart van 10x begeleiding van 1 uur kost je 625 euro. Dat betekent dat je een hele sessie gratis krijgt! Voor je inzet 😉

Denk je nu: Ja dat klinkt fantastisch!
Ik wil graag dat er vanaf de basis wordt gewerkt!
Maak dan nu een afspraak!

Klik hier voor de voorwaarden.