Persoonlijke groei met praten en denken over….. Als het werkt is het fantastisch en motiverend. Maar als het geen vooruitgang geeft, kost het je veel energie.
Als je het wel begrijpt, maar geen andere stappen zet, maakt het je wellicht wel minder gelukkig.
Krijg je wellicht minder zelfvertrouwen.

Jij wil meer jezelf zijn.
Meer doen!

Daarom ben jij op zoek naar iets anders.
Iemand die de knop kan vinden dat er wel weer ontwikkeling mogelijk is.
Dat is precies waarom ik met Mooi Rechtop ben begonnen. Door op een totaal andere manier naar uitdagingen te kijken, door naar de oorzaken te zoeken (reflexen, oog-hersensamenwerking; de basis) kan ik werken vanuit mijn kracht. Ik kan mijn kennis en intuïtie bundelen.

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft recht op een unieke manier van begeleiden.

Ik werk op verschillende manieren; je kan gewoon een keer langskomen om jezelf gewoon even een duwtje in de goede richting te geven. Of om te ontspannen.
Je kan ook een strippenkaart kopen; dan kom je meerdere keren.
Je kan ook kiezen voor een traject.
Eigenlijk kijk ik altijd welke reflex of combinatie van reflexen jou storen je om jouw beste unieke ik te zijn!!

Combinatie van alle kennis

Veel van de modules en studies die ik gedaan heb, heb ik geprobeerd op de site te verwerken. Toch ben ik hier niet compleet in geweest. Zo heb ik ook Teamtoppers (Belbin-methode) en opleiding CNLS en kindercoaching bij Tea Adema gedaan. Alles samen maakt dat ik een unieke begeleiding kan geven; er zit genoeg in mijn rugzak om een unieke mix te verzorgen.

Het begeleiden van de groei van de kern in jou

Wanneer er uitdagingen zijn op het gebied wie jij nu bent en wie jij zou willen zijn… dan is breinwerken de manier die jij nodig hebt.

Het gaat je meer laten voelen.
Het gaat je meer durven te zijn.
De veiligheid in je, gaat zich verstevigen en vergroten.
En dat maakt dat je stappen gaat zetten.

Voel je welkom!