Persoonlijke groei met praten en denken over…..

Als het werkt is het fantastisch en motiverend. Maar als het geen vooruitgang geeft, kost het je veel energie.
Als je het wel begrijpt, maar geen andere stappen zet, maakt het je wellicht wel minder gelukkig.
Krijg je wellicht minder zelfvertrouwen.

Jij wil meer jezelf zijn.
Meer doen!

Ik geloof in de driehoek brein-zijn-lichaam.
En ik zie dat het lichaam een hele goede ingang is om persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven.
Jouw lichaam, mijn handen en mijn coaching.
Jouw voelen, mijn intuitie en jouw verhalen; samen werken we aan dat wat nodig is!

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft recht op een unieke manier van begeleiden.

Ik werk op verschillende manieren; je kan gewoon een keer langskomen om jezelf gewoon even een duwtje in de goede richting te geven. Of om te ontspannen.
Je kan ook een strippenkaart kopen; dan kom je meerdere keren.
Je kan ook kiezen voor een traject.
Voel! Kom ervaren of het jou past en boek een kennismakingssessie. Een half uur voor half geld!
Het is namelijk niet goed uit te leggen hoe ik werk en hoe het gaat zijn. Kom het daarom ervaren; want het is belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt en dat we ‘een klik hebben’. Dat is al helemaal niet in woorden te vatten hoe dat werkt!

Combinatie van alle kennis

Veel van de modules en studies die ik gedaan heb, heb ik geprobeerd op de site te verwerken. Toch ben ik hier niet compleet in geweest. Zo heb ik ook Teamtoppers (Belbin-methode) en opleiding CNLS en kindercoaching bij Tea Adema gedaan. En van Petra Keijzer leerde ik over Jin Shin Jiutsu. Hier ben ik zeker geen expert in, maar ik zet in wat ik weet. Alles samen maakt dat ik een unieke begeleiding kan geven; er zit genoeg in mijn rugzak om een unieke mix te verzorgen.

Het begeleiden van de groei van de kern in jou

Wanneer er uitdagingen zijn op het gebied wie jij nu bent en wie jij zou willen zijn… dan is breinwerken de manier die jij nodig hebt.

Het gaat je meer laten voelen.
Het gaat je meer durven te zijn.
De veiligheid in je, gaat zich verstevigen en vergroten.
En dat maakt dat je stappen gaat zetten.

Voel je welkom!