Video’s met uitleg door Mooi Rechtop

Wellicht heb je ze al een keer ergens voorbij zien komen. Filmpjes gemaakt door Mooi Rechtop. Te zien op mijn Youtube kanaal, uiteraard gedeeld op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Er zijn verschillende soorten filmpjes. De ene gaat over hoe ik werk en wat reflexintegratie inhoud.
De andere groep zijn filmpjes met ‘Hersengymnastiek’. Wat je gewoon altijd kan doen, wat altijd helpend is! Voor jou, om je concentratie en focus te verbeteren bijvoorbeeld, maar ook voor je kind! Het oefent als het ware je basis!
En dan zet ik ook nog specifieke reflexen in de spotlight!

In praktijk is mijn werkwijze wel wat veranderd met de tijd. Kom het gewoon ervaren, boek een kennismakingssessie voor 50% van de prijs!

Mooi Rechtop aan het werk!

Soms zeggen beelden meer dan woorden. In deze video’s probeer ik duidelijk te maken hoe ik werk en wat ik precies doe!

Uitleg over reflexen en reflexintegratie

Jij en ik bij Mooi Rechtop; zo gaat de begeleiding

Reflex in de spotlight!

Mooi Rechtop werkt met reflexintegratie. Er zijn vele primaire reflexen. Zij spelen een belangrijke rol in hoe wij ons als baby ontwikkelen en onze spieren leren aansturen en ons neurale netwerk ontwikkelen. In de filmpjes hieronder zet ik steeds één reflex in de spotlight!

De ATNR in de spotlight!

De STNR in de spotlight!

De FPR in de spotlight!

De Moro in de spotlight!

Hersengymnastiek!

Jij kan direct nu al met jezelf aan de slag. Of samen met jouw zoon of dochter. Ik laat in deze video’s zien wat je kan doen en waarom dit belangrijk is!

De middenlijn overkruisen

De kruisloop

Geheugentips

Leren Leren is soms lastig. Onthouden van al die feitjes! Hoe doe je dat? Bij Mooi Rechtop combineer ik trainingen om leuker, effectiever of juist sneller te leren leren met reflexintegratie. Door de basis te verstevigen, door je brein beter in te richten, word leren immers NOG leuker, effectiever en zal het ook sneller gaan! Maar het is ook fijn om te weten HOE je het ANDERS aan kan pakken. Daarom hier alvast wat tips!

Kapstokken gebruiken

Romeinse kamer

Mooi Rechtop komt ook bij jou op school!

Hoe en wat?
Voor een studiedag of voor Lichte Ondersteuningstrajecten. Maar dan wel anders, dan andere Remedial Teaching uiteraard! Mooi Rechtop werkt en kijkt immers anders!