Een naam kiezen voor je bedrijf is best een leuke uitdaging. Waar sta je voor, wat wil je bieden?

“Ik wil dat iedereen zijn beste unieke zelf is. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. Als jij echt jezelf bent, dan straal je!”

Dit is mijn missie.
En hierin draag ik mijn steentje bij op mijn unieke manier. Ik heb mijn hele eigen manier van werken. Ik nodig je uit, dit te komen ervaren.
Het is een combinatie van reflexintegratie, werken met je innerlijk kind, het heeft taal van opstellingen en ik gebruik grepen van Jin Shin Jiutsu.

Wanneer wij als volwassen vrouwen de kracht in onszelf vergroten, als de veiligheid in onszelf groter en steviger wordt, wanneer onze zelfliefde en ons zelfvertrouwen groeit en we daardoor ons leven durven te leven, zijn we een prachtig voorbeeld voor alle grote en kleinere mensen om ons heen!
Als wij deze groei doormaken, zullen we het onze kinderen makkelijker maken. Daar ben ik van overtuigd.

Verder vind ik het altijd mooi als iemand mooi rechtop staat. Het ziet er sterk uit en daadkrachtig. Iemand met zelfvertrouwen die de wereld durft te laten zien wie hij is.

Recht op; daar heb je recht op! Je hebt recht op een andere kijk naar je uitdagingen, recht op een andere oplossing, recht op een andere vorm van begeleiding. Recht op ontspanning, op minder stress.

In Mooi Rechtop komt dat samen.

Mooi Rechtop; het is krachtig en sterk als je goed voor jezelf zorgt. Daar heb je recht op. Je hebt er recht op om stappen te maken in je ontwikkeling.


Dat wil ik uitdragen met mijn werk. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. En voor mij is breinwerken de manier. Breinwerken is mijn intuitieve manier van werken. Ik voel, ik beweeg je, ik zie je in het geheel en plaats dit bij wat je mij vertelt. Van wat je voelt, wat je denkt, en wat er bij een van ons opkomt.
Want tijdens het breinwerken komt er veel naar boven.
Spanning bij je schouders zou een opening van een gesprek kunnen zijn over: ‘Heb je teveel op je schouders?’ Maar ook? ‘Door wie laat je je klein maken?’
Ik vraag je te voelen. En wat je dan in je lichaam voelt kan een prachtig begin zijn van een reis waarin je veel van vroeger en van jezelf leert kennen. Vaak is het iets wat je los wilt laten!

Ik werk met reflexintegratie, omdat ik dit prachtig werken vind. Maar ik combineer het. Ik volg de protocollen niet. Ik volg mijn gevoel. En ik combineer het. Met vragen, met coaching, met Jin Shin Jiutsu, met ontspanning en ademhaling. Omdat alles voor mij samenhangt. En ik zal het blijven combineren met alles wat ik nog ga leren. Want ik ben nieuwsgierig en ik wil nog zoveel ontdekken!

Missie

Mijn missie is dat iedereen de beste versie van zichzelf wordt!

En ik weet dat dit mogelijk is met onder andere
reflexintegratie. Alles ligt al klaar voor je, in jezelf. Al die reflexen maakten dat je als baby ontwikkelde. En ook nu is het de sleutel naar groei en ontwikkeling!

In mijn geval is het werken aan mijn missie jou te begeleiden maar ook om iedereen te vertellen over reflexen en hun invloed op ontwikkeling en je uitdagingen. Evenals vertellen over de oog-hersen-samenwerking. Maar vooral over de fijne manier hoe je deze oorzaken kan wegnemen of in elk geval hun invloed kan verminderen door te werken met reflexintegratie.


Werken aan de basis, aan het fundament! Dat is wat ik wil! Samen met jou werken met reflexintegratie zodat je de beste versie van jezelf wordt!

Ik gun iedereen de kennis van reflexen. Het heeft mij en mijn gezin veel goed gedaan.


Ik vind; iedereen heeft er
recht op!