Mooi Rechtop is mijn bedrijf. En ik ben Carolien de Koning. Ik ben moeder van 3 kinderen. Een zoon en twee dochters.
Trots ben ik op een eigen werkplek in onze achtertuin. Het geeft mij de mogelijkheid werk en gezin te combineren en mezelf te blijven ontwikkelen.

Jaren heb ik enthousiast voor de klas gestaan in het Cluster 2 onderwijs; dit is onderwijs voor kinderen die uitdagingen hebben in de taalontwikkeling. Ik ervoer daar dat ik niet in staat was de echte oorzaken aan te pakken bij (leer-)uitdagingen.

Mijn missie

Ik wil dat iedereen zijn beste unieke zelf is. Als jij echt jezelf bent, dan straal je! Daar wil ik een bijdrage aan leveren.
Ik werk samen met jou. Ik volg mijn gevoel, mijn intuitie. En werk zonder er echt over na te denken.
Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, combineer ik.
Ik werk met reflexintegratie om de ontwikkeling bij jou weer mogelijk te maken omdat beweging de sleutel is voor elke uitdaging!
Reflexintegratie werkt immers aan het fundament.
Ik werk met Jin Shin Jiutsu, ik stel vragen die je zou kunnen herkennen van opstellingen,…. Ik volg geen protocollen meer, ik hoef het niet langer te begrijpen, ik voel en ik volg mijn intuitie.
Ik zou het fantastisch vinden als wij samen op reis kunnen om te ontdekken wat jou lichaam, jouw brein en jouw zijn nodig heeft, om helemaal vrij te kunnen stralen!!

Werken aan de basis

Ik wil werken vanaf het fundament. Ik werk met onder andere reflexintegratie om jouw basis beter te krijgen, omdat ik geloof dat wanneer je bewegingen niet optimaal hebt uitgevoerd je later tegen uitdagingen aanloopt. Dus wanneer je alle reflexen in je babytijd geïntegreerd hebt, dan zal je gedrag en bewegen doelgerichter zijn! En dus ook het leren makkelijker verlopen! En wie wil dat nu niet!
Het mooie is dat je met reflexintegratie alles wat je vroeger hebt laten liggen alsnog met simpele oefeningen aan kan pakken.

Ik kijk hoe jouw manier van bewegen jouw zijn beïnvloedt. Hierdoor weet ik met welke reflexen we aan de slag gaan om jouw ontwikkeling een boost te geven. Zo bouwen we aan een steviger fundament; een investering voor je leven! Dit zal ook effecten hebben op onverwachte gebieden. Dat komt omdat je zintuigen, je lijf, je brein en je bewegingen een hele sterke relatie hebben.

Wil je nog meer over mij en mijn zoektocht naar een andere kijk op ons zijn en onze groei, klik dan hier!

Wil je meer weten over mijn unieke manier van werken? Dan kan je hier verder lezen.

Nieuwsgierig waarom ik voor de naam Mooi Rechtop heb gekozen? Dat leg ik hier uit!


Klik hier voor de voorwaarden