Een naam kiezen voor je bedrijf is best een leuke uitdaging. Waar sta je voor, wat wil je bieden?

“Ik wil dat iedereen zijn beste unieke zelf is. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. Als jij echt jezelf bent, dan straal je!”
Dit is mijn missie. Daarom vertel ik veel over mijn werk, bij informatieavonden, maar ook op sociale media. Want de mogelijkheden van reflexintegratie zijn prachtig en eindeloos. Mijn droom is dat consultatiebureaus, scholen en bijvoorbeeld Centra voor Jeugd en Gezin de grote waarde zien van bewegen als sleutel voor uitdagingen. En de kracht van reflexintegratie (h)erkennen en hier hun beleid op maken.

Verder vind ik het altijd mooi als iemand mooi rechtop staat. Het ziet er sterk uit en daadkrachtig. Iemand met zelfvertrouwen die de wereld durft te laten zien wie hij is.

Recht op; daar heb je recht op! Je hebt recht op een andere kijk naar je uitdagingen, recht op een andere oplossing, recht op een andere vorm van begeleiding. Recht op ontspanning, op minder stress.

In Mooi Rechtop komt dat samen.
Mooi Rechtop; het is krachtig en sterk als je goed voor jezelf zorgt. Daar heb je recht op. Je hebt er recht op om stappen te maken in je ontwikkeling.
Dat wil ik uitdragen met mijn werk. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.

Missie

Mijn missie is dat iedereen de beste versie van zichzelf wordt!
En ik weet dat dit mogelijk is met reflexintegratie. Alles ligt al klaar voor je, in jezelf. Al die reflexen maakten dat je als baby ontwikkelde. En ook nu is het de sleutel naar groei en ontwikkeling!
In mijn geval is het werken aan mijn missie jou te begeleiden maar ook om iedereen te vertellen over reflexen en hun invloed op ontwikkeling en je uitdagingen. Evenals vertellen over de oog-hersen-samenwerking. Maar vooral over de fijne manier hoe je deze oorzaken kan wegnemen of in elk geval hun invloed kan verminderen door te werken met reflexintegratie.
Werken aan de basis, aan het fundament! Dat is wat ik wil! Samen met jou werken met reflexintegratie zodat je de beste versie van jezelf wordt!

Informatieavonden

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken geef ik ook informatieavonden. Meerdere woensdagavonden per jaar verzorg ik een avond in het Binnenbos aan Hoog Kanje te Zeist. Elke avond heeft een titel die het onderwerp aangeeft. Elke avond zet als het ware een uitdaging in de spotlight met de mogelijke onderliggende storende reflexen.
Het is erg gericht op het (h)erkennen van de reflex en de uitdagingen, maar vooral ook om tips en oefeningen te delen die je direct al thuis kan doen!
Uiteraard is het ook mogelijk studiebijeenkomsten op scholen, kinderdagverblijven te organiseren. Graag zelfs! Het is mijn droom dat er scholen komen, liefst hier in de regio, die mijn andere kijk op ontwikkeling, motoriek en leren over durven te nemen in het onderwijs en dus andere keuzes durven te maken wat betreft de invulling van hun dagelijkse onderwijspraktijk.

Ik gun iedereen de kennis van reflexen. Het heeft mij en mijn gezin veel goed gedaan.
Ik vind; iedereen heeft er recht op!